Virus

op aanvraag

De Friese band Virus staat met Krijn en Marleen op front al vele jaren aan de top! Zij zijn te boeken voor bijv. feesttenten, bruiloften en festivals!

Omschrijving

Een pracht zangeres met een stem als een klok en een legertje ervaren topmuzikanten die weten waar de klepel hangt. Gewapend met een gevarieerd repertoire van pop en rockcovers bestormen zij de podia in noord Nederland.

Zowel recente hits als krachtige klassiekers worden hartstochtelijk gepeeld en ontvangen! Virus weet van elk feest een echt topfeest te maken .Met hun aanstekelijk repertoire en enthousiasme is uw feest bij voorbaat geslaagd!

Virus wordt oa gevraagd voor dorps, bedrijfs, en personeelsfeesten, trouwerijen, festivals, verjaardagen en overige evenementen.

Boek deze act en raak “besmet met VIRUS”

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

 

Extra

Greep uit het repertoire:

A sky full of stars – Coldplay
Dansen op de vulkaan- De Dijk
Locked out of heaven – Bruno Mars
Queen medley
Hier- Blof
Jump- Van Halen
I’ve got the music in me – Kiki Dee
Happy- Pharell Williams
Iedereen is van de wereld – The scene
Raise youre glass – Pink
Smoorverliefd – Doe maar
Vrij zijn – Marco borsato
Counting stars – One republic
Nobodies wife – Anouk
Ik ook van jou – Guus Meeuwis
Moves like jagger – Maroon 5
Proud Mary- Ike & Tina Turner

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl