Whatsaname

595,00

 

Gitaarmuziek! Uit Friesland, betaalbaar van kroeg tot feesttent!

Categorie: Tags: , ,

Omschrijving

In een oefenruimte ontstond een collectief bestaande uit drie ervaren rockmuzikanten welke gezamenlijk op zoek waren naar de ultieme rocksound. Tijdens het genot van bier, roodgloeiende buizen, ongetemde inspiratie en menig baal tabak werd begonnen aan het leggen van een stevige fundering.

Aanstekelijk

Menig optreden is er inmiddels verzorgd. Whatsaname werd een feit. Whatsaname speelt aanstekelijk bewerkte covers uit het herkenbare verleden welke een breed publiek maar zeker ook de huidige jeugd moeiteloos oppikt en zichtbaar aanspreekt.

Hedendaagse hits

Er wordt ook niet geschroomd om hedendaagse hits dusdanig te bewerken zodat deze door een rocktrio over het publiek uitgestort kunnen worden. Kortom, drie volwassen en ervaren muzikanten welke gezamenlijk een positief chemische reactie op het podium veroorzaken wat overspringt op het publiek, staan garant voor een stevige rockshow. De zaal wordt volledig afgebroken maar hersteld zich na de laatste afklap direct weer in originele staat.

 

Videoclips

Enkele clips van de band/act:

Extra

Greep uit het repertoire:

It’s all over now (The Rolling Stones)

Top of the pops (The Smithereens)

Surfin USA (The Beach Boys)

Futures (Jimmy eat world)

Just for tonight (One night only)

Feels like making love (Bad company)

Free fallin (Tom Petty)

500 Miles (The Proclaimers)

Lump (The presidents of the USA)

I fought the law (The Clash)

I gotta feelin (The black eyed peas)

My generation (The Who)

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl