Wiebe van den Bosch

295,00

Zanger Wiebe van den Bosch zingt de leuke en beste hits van toen en nu. Voornemalijk Nederlands en Friestalige hits passeren de revue.

Omschrijving

Wiebe van den Bosch is geboren op 02-02-1991 te Drachten. Al van jongs af aan is hij besmet met het muziek virus.
Wiebe zijn vader en moeder hadden al vanaf zijn geboorte een zender thuis en slingerden dan ook regelmatig plaatjes de ether in. Dit vond Wiebe prachtig en hij swingde samen met zijn zusje ook altijd gezellig mee.
Helaas hebben zijn ouders na een aantal jaren Etherpiraat geweest te zijn, besloten met de hobby te gaan stoppen. Hiervoor in plaats kwam een gezellige muziek avond op de zaterdag. Hier werd regelmatig met liedjes mee gezongen. Uiteindelijk besloot zijn zusje om eens een liedje te gaan opnemen. Zij is toen ontdekt door een collega zanger (Auke de Vries) die heeft de Familie in contact gebracht met Hans “Tiger” Smits (Tekstschrijver van o.a. André Hazes, Pierre van Dam, Rene de Haan…).Wiebe heeft toen het volledige Management van zijn zusje voor zijn rekening genomen.

management

Een jaar na het begeleiden van zijn zusje werd Wiebe zelf ontdekt door Hans. Hij heeft Wiebe toen gestimuleerd om te gaan zingen. Wiebe heeft deze raad van zijn ouders en Hans op gevolgd. Buiten het Management van zijn zusje om begon ook hij aan zijn muzikale carrière.

carnaval

Een paar maanden na zijn ontdekking heeft Wiebe een Carnavals plaat met de titel “Swientjuhh” geschreven door Hans “Tiger” Smits opgenomen. Dit was in het Carnavals seizoen 2011, maar nog steeds doet de plaat het erg goed in diverse hitlijsten en op vele feesten.

Wiebe heeft door de jaren heen samen met zijn altijd steunende familie en vrouw een goed stabiel team opgebouwd waar een goede samenwerking mee is ontstaan. Hierdoor kan in alle rust en met veel plezier Singel voor singel worden gemaakt en worden uitgebracht. Momenteel is Wiebe erg blij met de gang van zaken en voelt zich dan ook gezegend om het leukste beroep van de wereld te mogen uitvoeren.

doorbraak

Hij verheugd zich dan ook op ieder feest dat komen gaat en stilletjes hoopt Wiebe op die ene doorbraak….

Extra informatie

Prijs

Genoemde prijs is een indicatie, neem contact op voor de mogelijkheden!

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de deze pagina zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina wordt de grootste aandacht besteed. BoekJeBandje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina. BoekJeBandje behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via 0514-234111 of per mail aan info@boekjebandje.nl