FAQ

De veel gestelde vragen aan ons, duidelijk en overzichtelijk op een rij.

Optie nemen? Hoe lang is deze geldig?

Door een optie te nemen bent u tot twee weken zeker van de artiest of band van uw keuze. U bent niet verplicht deze uiteindelijk af te nemen. U kunt het zien als een vrijblijvende reservering. Wij kunnen voor u een reservering doen welke doorgaans 10 tot 14 dagen geldig is afhankelijk van de periode en drukte. Indien er meerdere opties zijn op een artiest of band dan worden deze in volgorde van binnenkomst behandeld.

Prijzen

Wij proberen de prijzen zoveel als mogelijk actueel te houden. Helaas kan het voorkomen dat dit niet het geval is. Het is nu eenmaal niet mogelijk om elke wijziging per direct door te voeren. De prijs welke wij in de (vrijblijvende) offerte vermelden is altijd actueel. De prijs is ook afhankelijk van de reiskosten, de kosten voor licht en geluid en bijvoorbeeld de BUMA-STEMRA bijdrages. Wilt u de exacte prijs van een artiest of band, vraag deze bij ons aan via 084-0037799 of mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maatwerk?

De prijzen welke wij op de website noemen zijn exclusief BTW, licht en geluid. Dit doen wij omdat wij van mening zijn dat elk optreden van een band uniek is. Zo kan elk optreden aangepast worden aan de situatie waar het om vraagt. Het heeft bijvoorbeeld geen nut om eenerg grote muziekinstallatie op een klein trouw-feest neer te zetten. Voordeel voor u als klant is dat u betaald voor wat u nodig heeft. Daardoor dus in veel gevallen voordeliger dan bij onze collega's.

Welke artiesten kan ik bij jullie boeken?

In principe kunt u alle artiesten en bands boeken via BoekJeBandje.nl ookal staan ze niet op onze website. Wij onderhouden goede contacten met de boekingskantoren in Nederland.

Wat indien een band of artiest ziek is?

Omdat BoekJeBandje altijd boekt bij erkende kantoren bent u verzekerd van vervanging bij ziekte of afwezigheid. Er wordt veelal een vervangende artiest geregeld, in overleg met u!

Kan een optreden geannuleerd worden?

Een optreden kan geannuleerd worden tegen kosten welke kunnen oplopen tot 100% van de oorspronkelijk afgesproken prijs. Soms kan een optreden verzet worden.

Welk recht heeft een artiest of band op consumpties?

Als er geen vermeldingen staan op het contract dan geldt in de regel dat er recht is op 2 consumpties per uur, inclusief de uren voor op en afbouw, dus van aankomst tot vertrek. Koffie en broodjes worden zeer op prijs gesteld daar er meestal lang gereden moet worden en het vaak nogal laat wordt.

Waarom zien wij nooit reclames?

BoekJeBandje heeft er voor gekozen om zonder (geld kostende) reclames te gaan werken. Hierdoor sparen wij kosten uit welke wij weer in kortingen aan u teruggeven.

Onderdeel van wat?

BoekJeBandje is een handelsnaam van Plus2db. Een verzameling bedrijven dat u in alles voorziet op het gebied van licht, geluid entertainment en events. Door de jarenlange ervaring te bundelen kunnen wij uiteindelijk een compleet pakket aanbieden.

Hoe lang bestaan jullie al?

BoekJeBandje bestaat eigelijk net zo lang als Plus2db. Omdat wij nu een eigen website hebben kunnen we ook zeggen dat we bestaan sinds 2014. Let wel, wij teren op een eigen ervaring van 20 jaar en maken gebruik van de ervaring van anderen.