fbpx

Over Ons

Door toenemende vraag naar bands en acts is Plus2db StageFacilities in 2014 BoekJeBandje gestart. Wij hadden reeds jaren ervaring in het organiseren van Events, het assisteren bij events en het zijn van toeleverancier op het gebied van faciliteiten, bands en acts.

De vraag voor passend entertainment werd steeds groter. Om de klant beter van dienst te kunnen zijn was het idee ontstaan voor BoekJeBandje.

BoekJeBandje biedt vele mogelijkheden op het gebied van bands en acts. Voor elk feest of evenement is er een passende oplossing.

Onze kracht is onze betrokkenheid, snelle manier van werken en de heldere communicatie. Hierbij schuwen wij ons niet om, wellicht ongevraagd, u van idee├źn te voorzien of u tips te geven in de ontwikkeling van uw feest of evenement.

Onze prijzen zijn transparant. Wij proberen de prijs op zo dusdanige wijze op te bouwen dat u alleen betaald wat u nodig heeft. Niets meer en niets minder.

Kunt u iets niet vinden op onze website? U kunt bij BoekJeBandje alles boeken. Van Marco Borsato tot een coverband en van een zanger tot Within Temptation.


Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

LinkedIn
Share
YouTube
YouTube
Pinterest
Instagram