Informatie

Signature

Vanafprijs:

€ 795,00

 

Geschikt voor:   

Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest

 

Signature

 

Coverband Signature is een perfect band voor bruiloften en feesttenten. Signature voordelig en snel boeken? Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Signature.

signature boek je voor feesttent endorpsfeest of bruiloft

Coverband Signature is een spontane, strakke en energieke vijfkoppige band. Spetterend in een feesttent, stijlvol op een bedrijfs- of trouwfeest. Sfeer, kwaliteit en professionaliteit staan voorop! Deze rasmuzikanten en de enthousiaste zangeres delen hun passie voor muziek met het publiek: het plezier straalt van de optredens af! Typerend is de interactie met de toeschouwers en een goede afstemming met de opdrachtgever. Want “een feestje bouwen doe je samen!”

De band speelt een superbreed repertoire, van rockclassics uit de jaren ’80 tot de grootste hits van dit moment. Zing mee met de beste Nederpop, swing en spring het dak eraf tijdens een lekkere dance-and-rap-medley, gevolgd door een sfeervol akoestisch moment of een Italiaanse ballad, om daarna weer door te feesten. Gevarieerd van begin tot eind, van medleys tot mash-ups, voorzien van een mooie lichtshow en kwalitatief geluid. Zelf zien en horen? Signature boeken, bij BoekJeBandje natuurlijk :)

Sign up for Signature! 

Trouwplannen? Je zet maar één keer je signature onder een trouwakte, deze dag verdient een fantastisch huwelijksfeest! Signature is dé band voor de perfecte muzikale omlijsting en tekent hier graag voor, in samenspraak met het bruidspaar.

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.